Kom indenfor 

Bicycle Innovation Lab er et levende cykellaboratorium med mange forskellige former for cykelaktiviteter. Vi holder kurser, foredrag, workshops, deltager i konferencer og meget mere. På denne side kan du få overblik over, hvad vi laver, og hvad du kan deltage i.

Faste aktiviteter

Cykelbiblioteket har åbent. Book din cykel her.


For at kunne låne cykler skal du være medlem af foreningen - det koster 300kr.
Bliv medlem her.


Kommende aktiviteter
Mere info følger


Tidligere aktiviteter

30. november - 1. december 2012: Workshop i samarbejde med ITU. Fokus: cykler & teknologi. Læs om arrangementet.

30. oktober 2012: Byen på Cykel #3. Tredje foredrag i Bicycle Innovation Labs foredragsrække handler om design og livsstil. Oplægsholderne er Mikael Colville-Andersen fra Copenhagenize Consulting og Cycle Chic, samt grundlæggeren af Biomega, Jens Martin Skibsted. Læs om arrangementet her. Deltagelse var gratis.

24. - 27. september 2012: Udstillingen The Good City udstillet i hallen på Copenhagen Business School i anledning af bæredygtighedsugen CBS Goes Green.

17. september 2012: De grønne medlemmer af Bremens parlament kom forbi og fik en rundtur i cykelbiblioteket samt en præsentation af vores arbejde.

13. september 2012: Deltagelse i det første møde i Furesø Kommunes nye projekt "Cykling gennem leg og læring - et lærings- og innovationsprojekt i folkeskolen." Bicycle Innovation Lab er samarbejdspartner i projektet. Mere information om projektet følger.

10. september 2012: Bicycle Innovation Lab deltog i Sekretariatet for Cykelsuperstiernes "Cykelsuperstiernes innovationsworkshop," der undersøgte, hvordan flere kan inspireres til at pendle på cykel.

24. august 2012: Foreningen Frie Fugle, et tværfagligt rådgivnings- og formidlingscenter med erfaring indenfor jordbrug, økologi, miljø, friluftsliv m.v., havde 30 cykelaktivister fra 12 lande på besøg. De cyklede forbi Bicycle Innovation Lab og fik en rundvisning i cykelbiblioteket, samt et oplæg om Bicycle Innovation Labs arbejde.

18. august 2012: Bicycle Innovation Labs Lasse Schelde deltog i Svajerløbet 2012. Svajerløbet er et gadeløb for ladcykler. Se billeder fra dagen her.

16. august 2012: Den schweiziske cykelkommision var på tematur til København og besøgte i den forbindelse Bicycle Innovation Lab for at høre et oplæg om konceptet og en rundvisning på stedet.

26.-29. juni 2012: Bicycle Innovation Lab deltog i den internationale cykelkonference Velo-City Global 2012 i Vancouver. Bicycle Innovation Lab holdt tre oplæg på konferencens fire dage. Læs mere om vores deltagelse på Velo-City.

22. juni - 8. august 2012: Vores internationale vandreudstilling The Good City kunne ses på Amagerbro Torv.

17. - 19. juni 2012: Vores internationale vandreudstilling The Good City kunne ses til 14th Baltic Development Forum (BDF) Summit - The European Commission’s 3rd Annual Forum on the EU Strategy for the Baltic Sea Region.

11. juni 2012: Bicycle Innovation Lab deltog som en del af en dansk cykeldelegation i en mobilitetspaneldebat i Luxembourg. Læs mere her.

8. jun 2012:
Bicycle Innovation Lab indviede den internationale vandreudstilling The Good City. For at sætte en ramme om åbningen af udstillingen og problemstillingerne bag afholdtes der samme dag en minikonference på Dansk Arkitektur Center. Læs mere om dagen her.

8. - 9. maj 2012: Bicycle Innovation Lab holdt et oplæg ved den nationale cykelkonference i Roskilde.

2. maj 2012: Lasse Schelde fungerede som ekstern vejleder på ITU i forbindelse med eksamen i Interaction Design. Se de forskellige projekter der beskæftiger sig med cykler ved at klikke her.

16. april 2012: Byen på cykel #2. Bicycle Innovation Lab inviterede til anden forelæsning i rækken under temaet Byen på Cykel. Det var som altid gratis at deltage og fandt sted i Kvarterhuset på Amager. Aftenens fokus var: Livet i byen: Om lethed og lækre cykler.

26. marts 2012: Præsentation af Bicycle Innovation Lab ved Agenda 21- netværksmødet 2012, med besøg af Miljøminister Ida Auken.

13. marts 2012: Byen på cykel #1. Temaet var "Dansk cykelinnovation. Om at køre langt på cykler".

9. februar 2012: Bicycle Innovation Lab deltog i en pecha kucha på en konference i Malmø om mobility mannagement og smart transport.

25. januar 2012: Foredrag om tall bikes. Læs mere her.

11. november 2011: Bicycle Innovation Labs officielle åbning. Se programmet.

fransk skoleklasse 1
Heine i værksted
fransk skoleklasse 3
IMG_1926-1
Her kan du låne vores cykler.
5-1
Foredrag, debat, workshops, filmaftener og meget mere.
Banner_forside
Se vores undervisningsforløb med cyklen som tværfagligt tema i folkeskolen.
BIL_postkort_forening_press-1
Se hvordan du kommer i kontakt med os her.
3 udstilling forside
Lej vores internationale vandreudstilling og sæt fokus på cyklisme og bæredygtighed i byen.
16-1
Gratis foredragsrække med fokus på cykeldesign og infrastruktur.
06.11 2014

Cykelbiblioteket er atter åbent

Den 25. september åbnede Cykelbiblioteket igen efter en lang sommerferie. Med genåbningen følger et par ændringer. Vi holder fremover åbent...
04.02 2014

Ny designer elcykel i cykelbiblioteket

Herskind+Herskind har fået en ny elcykel, Hadi, som er designet af den tyske arkitekt og designer Hadi Teherani. Vi er stolte af at præsentere...
17.01 2014

Svajerløbet 2014 er 23. August

Sæt kryds i kalenderen!  Det er blevet besluttet at Svajerløbet ligger den 23. August 2014. Begynd allerede nu at træne og form et team til...