Videotek

Scroll ned, tryk play.

I Bicycle Innovation Lab arbejder vi løbende på at producere videoer, som vi samler her i videoteket. Ind til videre kan vi præsentere den første video i vores serie om danske cykelpionerer. Den anden video i rækken er er på redigeringsbordet, så hold øje med den her eller like os på facebook og hold dig opdateret.

Folkeskolen cykler

Sammen med Furesø Kommune og en række samarbejdspartnere har vi udviklet et undervisningsforløb, der skal få flere folkeskoleelever op på cyklen. Undervisningsformen gør cyklen relevant som et tværfagligt undervisningsobjekt og fremmer samtidig børnenes lyst til at cykle til hverdag.

Danske cykelpionerer #2:Larry vs. Harry

Hvordan finder du på en ny og optimeret udgave af den klassiske Long John-cykel? Lyt med når Larry vs. Harry fortæller om den ikoniske Bullitt over et klassisk spil pool. Du har også mulighed for at prøve en Bullitt.
Book den i cykelbiblioteket.

Hackevent på IT Universitetet

I fremtidens bæredygtige by skal folk kunne køre lettere, bedre og længere på deres cykler - hvordan opnår vi det?
Se i filmen her hvordan Bicycle Innovation Lab i samarbejde med IT Universitetet i København satte fokus på cyklen og teknologien for at skabe nye ideer og koncepter som kan være med til at udvikle cykelkulturen. 

Byen på Cykel # 3

Se filmen om arrangementet den 30 oktober 2012 på Dansk Arkitektur Center her, hvor Mikael Colville-Andersen og Jens Martin Skibsted fortæller om hvilken rolle design spiller for cykelkulturen, hvad der gør det attraktivt at cykle i byen og hvordan man designer en livsstil. 

Videofortællinger fra Cykelbiblioteket #3: Johnnys el-cykel

Tredje fortælling fra Cykel Biblioteket handler om Johnny og hans skifte fra scooter til elcykel. Prøv cykelbibliotekets elcykler her!

Videofortællinger fra Cykelbiblioteket #2: Anne Dortes foldecykel

I den anden fortælling fra Cykelbiblioteket fortæller Anne Dorte om hvorfor hun har valgt en foldecykel og om hvordan hun bruger den i sin hverdag. Cykelbiblioteket har flere forskellige foldecykler! Prøv dem her!

Videofortællinger fra Cykelbiblioteket #1: Sørens el-Long John

For hver cykel en ny historie! Lånerne i vores cykelbibliotek har allesammen historier at fortælle. I denne første videofortælling fra Cykelbiblioteket fortæller Søren om hans families oplevelser med deres Long John med elmotor og hvordan de kom frem til at det lige netop var den der var løsningen på deres transportbehov.
Prøv Cykelbibliotekets Long John med elmotor her!

Danske cykelpionerer #1: Carl Georg Rasmussen

Den første film i vores serie om de danske cykelpionerer. I denne film, som blev vist ved Bicycle Innovation Labs åbningsarrangement, fortæller Carl Georg Rasmussen om, hvordan han fik idéen til sin kabinecykel: Leitraen. 
Du har også mulighed for at prøve en Leitra.
Book den i cykelbiblioteket.

Portræt: Bicycle Innovation Lab 

  Udenrigsministeriet har lavet en film om Bicycle Innovation Lab. Se den her.
I Værkstedet kan du vedligeholde og reparere din cykel.
Læs om vores erfaringer med udvikling, foredrag, workshops og design m.m.

Se vores undervisningsforløb med cyklen som tværfagligt tema i folkeskolen.
Fem debatdage i 2017 der tematiserer cykler, trængsel og bæredygtig mobilitet. Den vigtigste debatrække i 2017
Lej vores internationale vandreudstilling og sæt fokus på cyklisme og bæredygtighed i byen.
Bliv medlem og få adgang til Cykelbiblioteket og vores andre aktiviteter.